ZzpGastvrouw: professioneel, gastvrij en stressbestendig

ZzpGastvrouw is een professioneel en dienstverlenende onderneming.

Dit betekent dat ik zeer veel ervaring heb en allround ben op het gebied van de horeca. Veelzijdige bediening, housekeeping, assistentie in de keuken en in de front-office, behoren alle tot mijn vaardigheden. Ook ben ik SVH leermeester in de bediening.

U huurt ZzpGastvrouw bijvoorbeeld in, bij het tijdelijk opvullen van een vacature, een plotseling zieke of als er afwezigen zijn door zwangerschapsverlof, bij langdurige ziekte van een werknemer of als het erg druk is. Met valentijn, Pasen, tijdens de schoolvakanties, hoogseizoen, kerstdagen, oud en nieuw: u kunt op mij rekenen!

Laat mij voor u werken terwijl u zelf een stapje terug kunt doen.

Ik ben betrouwbaar, heb weinig inwerktijd nodig en zal van te voren informatie over het bedrijf tot me nemen. Uiteraard kom ik graag kennismaken in uw etablissement.

Door ZzpGastvrouw in te huren vermijdt u tussenpersonen, zoals een uitzendbureau of een online platform, dit scheelt weer in de portemonnee.

Ik hanteer een vast uurloon.

Interesse? Neem contact op, dit kan heel gemakkelijk door het aanklikken van de WhatsApp button rechts onderaan deze pagina.

Tel+31630076419

Mail susan@zzpgastvrouw.nl