Welkom bij ZzpGastvrouw

Leuk dat u interesse toont.

Mijn naam is Susan van Schie, ik woon in Noord-Holland. Al vanaf mijn 15de ben ik werkzaam in de horeca. Ik ben mijn loopbaan begonnen in de housekeeping van een hotel als vakantiebaan. Daarna kon ik bij datzelfde hotel aan de slag toen ik de opleiding tot gastvrouw begon. Deze stage werd al snel omgezet naar een betaalde stage. Dat was de start van mijn horeca carrière.

Inmiddels 21 jaar later heb ik mijn eigen bedrijf en kunt u mij inhuren als gastvrouw in de horeca. Niet alleen bedrijven kunnen mij inhuren, ook particulieren. Lees snel verder; en zie wat ik voor u kan betekenen.

ZzpGastvrouw is een professioneel bedrijf dat zich voornamelijk richt op de horeca en de bourgondische kant van het leven.

Laat mij voor u werken terwijl u zelf een stapje terug kunt doen.

Zo kunt u mij inzetten in de bediening van een restaurant, bij een private diner, als vervangend restaurant manager of leermeester. En als gastvrouw bij recepties, feesten en partijen.

Ik help u graag bij het geven van elk feest. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk een compleet verzorgde barbecue te bestellen, in dat geval werk ik samen met ervaren chefs en leveranciers.

Aarzel niet om contact op te nemen; dat kan heel gemakkelijk met de WhatsApp button rechtsonder.

Graag tot ziens.

Hotel restaurant Fletcher